Preskočite na sadržaj

Proslavili smo početak partnerstva s talijanskim, ali i svjetskim brendom SMEG

GEMMA B&D u 2023. godini postala je ekskluzivni zastupnik svjetski renomiranog brenda SMEG. Pridruživanje ovog respektabilnog lidera u sektoru bijele tehnike rastućoj Gemma obitelji, predstavljeno je u zagrebačkoj Laubi, 17. studenog prezentacijom SMEG-ove kolekcije velikih i malih kućanskih aparata, kao i aparata za profesionalnu uporabu.

Događaj kojeg je obilježio spoj elegancije, inovacija i vrhunskih proizvoda, okupio je brojna poznata lica te visoke predstavnike gospodarskog, kulturnog i umjetničkog života Zagreba i Hrvatske.

Goste su oduševile kulinarske kreacije masterchefa Roberta Slogara, no prava zvijezda večeri bila je kolekcija kućanskih aparata proizašla iz kolaboracije sa slavnom dizajnerskom kućom Dolce&Gabbana.

„Činjenica da je je inicijativa za zastupanje SMEG-a došla izravno od samog proizvođača, dodatno potvrđuje tržišnu poziciju profesionalnost i jedinstvenost GEMME kako i svih zaposlenika tvrtke”, naglasio je direktor Gemme B&D g. Davor Jurčić. “Uz Faber, Franke, Liebherr, Mideu, DryAger i Fim za koje smo generalni zastupnici, SMEG je postao još jedan brend u našem portfelju uz široku ponudu renomiranih, europskih i svjetskih proizvođača bijele tehnike i profesionalne gastro opreme“, dodaje Jurčić.

 

SMEG – Tehnologija sa stilom

Tradicija SMEG-a seže još u 1948. godinu, kada se talijanska tvrtka poznata po istraživanjima i inovaciji proslavila dizajnerskim uređajima koji spajaju vrhunsku tehnologiju s poznatom talijanskom estetikom i suradnjom sa slavnim arhitektima.

Kvaliteta proizvoda, estetska strogost, trajnost, sigurnost, fleksibilna upotreba, energetska učinkovitost i užitak korištenja karakteristike su SMEG uređaja nastalih zahvaljujući dubinskom poznavanju materijala i najsuvremenijoj tehnologiji.

Držeći se tradicije „tehnologija sa stilom“, danas je SMEG prisutan na 5 kontinenata i njegova treća generacija poduzetnika nastavlja s inovacijama. S težnjom prema održivom razvoju, tvrtka već godinama svoj rad usmjerava na stalno poboljšanje karakteristika ekološke održivosti, s posebnim osvrtom na maksimalnu učinkovitost energetskih razreda i bolju kvalitetu života.

„Made in Italy“ izraz je koji savršeno opisuje SMEG uređaje – kombinaciju dizajna, izvedbe i pažnje posvećene detaljima.

 

Gemma.ba koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznajte više