Preskočite na sadržaj

NoFrost, SmartFrost, StopFrost – hlađenje profesionalne kvalitete

Uz praktičnost NoFrosta, SmartFrosta i StopFrosta namirnice sporije dozrijevaju te je otapanje mnogo rjeđe.

nofrostNoFrost

Za sigurnu dugotrajnu svježinu NoFrost uređaji tvrtke Liebherr osiguravaju snagu hlađenja profesionalne kvalitete. Pomoću ohlađenog zraka namirnice se zamrzavaju, a vlaga zraka odvodi. Na taj način dio za zamrzavanje se ne ledi, a namirnice ne mogu dozrijevati. Uz praktičnost NoFrosta više nije potrebno otapanje. NoFrost tehnologija stvara mnogo veći kapacitet pohrane.

 

 SmartFrost

SmartFrost značajno smanjuje dozrijevanje unutrašnjeg prostora i zamrznutih namirnica. Na taj je način otapanje mnogo rjeđesmartfrost potrebno. Unutrašnje stijenke su posebno glatke i jednostavne za čišćenje. Možete lako ukloniti sve staklene police i ladice. Na taj način slobodno koristite cijeli unutrašnji prostor i za zamrzavanje velikih proizvoda.

 

 

 StopFrost

stopfrost2StopFrost sustav nudi dvije bitne prednosti: dozrijevanje namirnica, a time i nakupljanje vlage u zamrzivaču su bitno smanjeni. Stoga je odleđivanje uređaja izuzetno rijetko potrebno. Osim toga kod zatvaranja poklopca škrinje, ne stvara se podtlak te je ponovno otvaranje jednostavno. Ovo, naravno čuva i gumu vrata.

Gemma.ba koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznajte više