Preskočite na sadržaj

DuoCooling, CoolPlus, HomeDialog i SoftSystem

Za još veću sigurnost i udobnost u korištenju Liebherr rashladnog asortimana

DuoCoolingDuoCooling

Točna i neovisna kontrola temperature hladnjaka i zamrzivača kombiniranih uređaja postiže se sa DuoCooling tehnologijom. DuoCooling predstavlja dva potpuno odvojena rashladna toka. Temperature hladnjaka se podešavajau precizno i potpuno neovisno jedna od druge odnosno posebno se podešava temperatura za svaki dio. Osim ovoga, prednost je i to što na ovaj način nema cirkulacije zraka iz zamrzivača u hladnjak i obratno čime je sprječena izmjena mirisa ili neželjeno sušenje namirnica te ne postoji nikakav utjecaj jednog dijela na drugi.

 

 

Home dialog2

 

HomeDialog

Hladnjaci sa HomeDialog sustavom mogu biti spojeni sa ostalim Liebherr uređajima sve dok su spojeni na isti power line (glavni prsten). Na primjer, ako je neki uređaj u drugoj prostoriji, a uređaj koji ima Home Dialog je u kuhinji on može biti kontroliran displejom koji se nalazi na uređaju u kuhinji. Uređaji komuniciraju sa PLC kućnim modulom (dostupan kao dodatak). Nije potrebna dodatna provedba kablova. Temperaturni alarm, alarmi vrata ili prekida napajanja vanjskog uređaja prikazuju se na displeju glavnog uređaja također i sve funkcije umreženih uređaja, kao što je podešavanje temperature ili SuperFrost način može se upravaljati sa glavnog uređaja. Liebher uređaji koje je moguće umrežiti su vinske vitrine, zamrzivači, hladnjaci i kombinirano hladnjak-zamrzivač.

 

CoolPlus

coolplusCoolPlus funkcija smanjuje temperaturu u zamrzivaču na nekoliko sati, tako da je hrana zamrznuta nježno i sigurno. Ova funkcija također osigurava da je temperatura u odjeljku za zamrzavanje konstantna pri sobnim temperaturama do +10°C.

 

 

 

 

SoftSystem

SoftSystem
Prigušivanje zatvaranja SoftSystem pruža veću sigurnost i udobnost. SoftSystem integriran u vrata prigušuje kretanje pri zatvaranju vrata. I kada su vrata puna, SoftSystem omogućuje posebno ugodno zatvaranje. Kod kuta od otprilike 45° vrata se sama zatvaraju.

Gemma.ba koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznajte više